------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ פריצת זהב רבים ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
אפליקציה נהדרת
נורא אני לא יכול להוריד את זה למשחק שלי זה כל הזמן אומר לי לאפס את המיינקראפט שלי ועשיתי אבל זה עדיין לא עבד. הייתי ממליץ לא להשתמש בו ולתת לו אפס כוכבים אם יכולתי
האפליקציה הזו מבאסת הייתי בבית הספר היום בבילוי עם החברים שלי ואז אחד מהם סיפר על האפליקציה אז הורדתי אותה ואז לחצתי על משהו בטעות והקשתי עליו שוב וזה לא התבטל.
תוכנה טוב מאוד שימושית מציעה להתקין
זה היה בסדר, אולם השכבה השנייה של העור ממשיכה למחוק את עצמה בכל פעם שאני עוזבת את האפליקציה בפעם הראשונה שזה קרה, הייתי מאוד מאוכזבת וכועסת, העבודה הקשה שלי נהרסה.
מצויין! בתלת מימד הרבה זה יותר טוב
העיצוב טוב אבל אני לא מצליח להכניס אותו ל-Minecraft pe שלי והוא אומר שאני יכול אבל הכפתור לייצא אותו ל-mcpe לא יעבוד
אלוהים האם אנשים יכולים להכין הדרכה לפני שמתחילים? אני אפילו לא מוצא את השיער והבגדים בבקשה תקן את זה😡😡
Говорящий Джинджер 2 Развлечения cjzxהרעיון טוב והפריסה קלה לשימוש, הוא רק מפספס כלי לביצוע הצללה מהירה יותר... אולם הוא קורס באופן קבוע ומוחק התקדמות שעשית על העור שלך, גם יש לו בעיות בפריסת הלבוש.
אתה יכול בבקשה לבצע עדכון שיאפשר לך לשים קוד צבע משלך בקטע הצבעים וגם לנסות אולי להוסיף תכונה שתאפשר לך לבחור באיזה חלק בגוף אתה רוצה כי כשאני מנסה להשתמש רק בראש זה רק מציג את החור גוף וגם נסה לתקן את אפשרות המחק כי כשאני משתמש במחק זה רק הופך את העור שלך לבן ולבסוף תכונת היבוא לעור מיינקראפט לא עובדת זה רק מאפס את העור שלך במיינקראפט ועדיין אתה צריך לבחור אותו דרך הגלריה אז אם אתה.
עבדתי שעות על עור, רק כדי לחסום כבישים. ניסיתי לשמור את השמירה שלי פעמים רבות, אבל זה כל הזמן אמר שגיאה וסירב לשמור. כמו כן, העובדה שאתה לא יכול לשמור את העור שלך לתמונות מטרידה אותי. לא הייתי ממליץ על האפליקציה הלא שימושית הזו.
לא כזה טוב אני מציע לכורים צריכים נעליים מגניבות (במחשב לא בטלפון)
בפעם האחרונה שאני משתמש בזה זה בסדר, אבל כשאני מוריד את זה שוב. זה לא נותן לי להיכנס. אנא תקן את זה כדי שאוכל ליצור עור משלי.
קל להגיע לכל חלק בגוף. הפקדים הם לרוב מסבירים את עצמם (מתלה בגדים מוסיף שכבה 2 אגב) והפרסומות לא נוראיות. האפליקציה מכניסה את העור שלי באופן עקבי במהירות, ואתה יכול לשמור מספר סקינים למעבר ביניהם.
אם במקרה לא תציל את העור שלך, זה יציל רק חלקית וזה יותר מעצבן מאשר לא לשמור בכלל. אני מציע להוסיף תכונת שמירה אוטומטית עבור בעיה זו. הוסף קודי hex כדי להקליד במקום רק להציג אותם בשיפוע ללא מטרה. הוסף את דגם Alex (זרוע 3 פיקסלים) במקום רק את גרסת סטיב. כמו כן, הוסף חלקים שקופים. בסך הכל, זה עורך נהדר, יש לו רק כמה פגמים שצריך לתקן ודברים להוסיף.
טוווווווובבבבב💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 👍👍👍👌👌👌👌 ✌✌✌✌✌
זו באמת אפליקציית amazimg, כשה"מאבק" היחיד הוא שאני באמת צריך ללכת הלוך ושוב בין צביעה ושינוי פרספקטיבה שזה לא כל כך עניין, אבל זה יהיה נחמד אם נעשה משהו בנידון, אחרת קל לשלוט ולהשתמש בו כמו אפליקציית צביעה לפיקסלים. 11/10 כיוצר עור.
האפליקציה הזו כל כך הרבה מודעות אחי, אני רוצה לקבל קצת עור אבל תמיד יש לה מודעות
Skin Editor 3D for Minecraft Alat radהמאפיינים די מסודרים, למרות שחסר בו את כלי ה-Pan הזמין בעורך הדו-ממד, וכתוצאה מכך התקשיתי לצבוע בעיקר חלקים מהרגליים. לאחר מכן, עם תחילת מפגש חדש, העור מהמפגש הקודם נטען מחדש, אך לרוב השכבה השנייה של העור נמחקת חלקית. כמו כן, החלק התחתון של הידיים והרגליים (הידיים והרגליים, אני מניח) נראה מתהפך כשייצאתי אותו ל-Java Edition.
היי הצבעתי ל-3 כוכבים זה בגלל סיבה ספציפית הוא The Old Skin I've made (2017) זה לא יעבוד השנה (2020) ובכן, זה הכל על כלום זה לא הופיע ונראה שזהו אותו עור שהכנתי לאחרונה הוא הסה"כ אז כן זה היה שימושי ליצירת העור שלך
זה טוב אבל זה נותן לי מוסיף שאני לא יכול לדלג וזה מעצבן
האפליקציה הזו מדהימה! יש כל כך הרבה תכונות ואתה יכול להיות יצירתי איך שאתה רוצה להיות! אוהב את האפליקציה הזו ואני נותן לה 5 כוכבים! ❤❤❤😄😄😍😘
נחמד עד שאתה מייבא למשחק וחלקים מתהפכים באקראי. מאוד מעצבן. עריכה: והיפוך זה לא עובד. ראיתי את הבעיה הזו בכל כך הרבה ביקורות, כנראה שלא אכפת להם מספיק כדי לתקן אותה. תשכח מזה, אני אמצא עוד אחד.
אפליקציית גרייט, כיף להשתמש, אני אוהב להכין סקינים, הדבר היחיד שאני לא אוהב זה שאני צריך לבחור באיזה סוג של צבע אני משתמש כשאני צובע והפרסומות מגיעות בזמנים אקראיים אבל זה לא עסקה גדולה כל כך
אהבתי את אפשרויות הצבע, הזוויות וההפניות! האפליקציה הזו נתנה לי את היכולת ליצור את הסקינים האהובים עלי.😊
לאפליקציה הזו יש בעיה רצינית מאוד עם שמירת הסקינים, ממשק המשתמש לא נחמד, אין מגניב
Skin Editor 3D for Minecraft Työkalut vssSkin Editor 3D for Minecraft Værktøjer bgztהמשחק הזה קצת כיף. כשהורדתי את זה, זה התקלקל. אני לא יודע למה זה קרה ואני חושב שהסיבה למה זה קורה, כי אני באייפד
?
העור של Minecraft שלי התקלקל וזה היה נורא. ניסיתי לתקן את זה 3 פעמים וזה עדיין מתקלקל. עבדתי קשה בשביל העור הזה וזה קורה. אנא תקן זאת.
אין ביטול אז אני אלחץ בטעות על דלי הצבע ואלחץ על העור ואז כל ההתקדמות שלי נעלמה!
האפליקציה הזות שולטת
בכל פעם שאני בא להמשיך לערוך שכבת העל נמחקת כמעט לחלוטין.
Skin Editor 3D for Minecraft Työkalut vssיש לי בעיה קלה. אני יכול לראות את העור שערכתי אבל אחרים לא יכולים לראות אותו. הצטרפתי לשרת LAN. השחקן לא יכול לראות את העור שלי חוץ ממני. אני לא יודע אם זה באג או משהו אבל זה בהחלט לא מספק. אנא תקן את הבעיה הזו.
לא אהבתי את האפליקציה הזו כי אני מתכוון שעשיתי דמות הגונה אבל כשהלכתי על Minecraft הסקין שלי שהכנתי לא היה שם וגם לא הצלחתי למצוא את כפתור ה"שמור" וזה ממש הכעיס אותי אז אני לא לא ממליץ על האפליקציה הזו אבל דעתי. תודה לך על הזמן שלך לקרוא את זה!
זה עורך טוב עבור סקינים של Minecraft