------------------------------------------
▶▶▶▶ Sally\u0027s Cake ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Sally\u0027s Cake IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat kód nekonečné drahokamy ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Sally\u0027s Cake 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Sally je naprosto rozkošná, která umí létat! Nemůžu to přestat hrát! Taky si moc rád ukládám fotky ukazující okamžik pravdy, kdy ses dostal tak vysoko, jak jen to šlo, a v sekundě vidíš, že je úplně od tebe a katastrofa následuje!! Tee-Hee!
Prostě velmi jednoduchá a roztomilá hra se Sally
K tvrdému mému rec je 7. odinstalování.
1 slovo úžasné.
mám rád sally
Hra je opravdu roztomilá a vizuálně přitažlivá, ale je TAK OTRAVNÁ!!! Je tak těžké projít první úrovní. Ta hra mě tak naštvala, že jsem ji odinstaloval. Prosím buď přestaňte urychlovat koláče, nebo dejte do hry něco, co nám může pomoci!! (např. v hororové hře „oči“ byly tyto oči na zdi, aby nám daly vědět, kdy se monstrum blíží), pokud byste něco takového udělali, byl bych vám vděčný. Zatím to zůstává odinstalováno a má dvě hvězdičky.
Je to tak roztomilé ♥️💜 velmi návykové! Miluji to! Každý by to měl dostat. Jeho hraní je snadné a zábavné.
To je hodně dobré. KAŽDÝ by si to měl určitě stáhnout!
Líbí se mi tato hra, je roztomilá a zábavná, ale když jsem ji zkusil hrát znovu, jiný řekl, že obrazovka byla černá
Hai ever body...kalau kata kalian game ini bagus gk
Pomoc Nemohu přenést své body nebo věci, které jsem si zakoupil, do jiného zařízení. Zdá se, že tlačítka nefungují
Miluju ten pixelový pruh, který se děje!
Pro mě příliš těžké. Horká hlava při hraní.
Bylo to příliš těžké.
je to opravdu roztomilá a úžasná hra 😂😂💕 skvělý zabiják času, i když je někdy velmi frustrující 😂😂😂
Wood Block Puzzle - Block Game Пъзели oerkmiluji hru
بامزه ست
Dobře, děkuji Line Friends!!!!! Aktualizujte prosím tuto hru....
Je to opravdu těžké 😣
www linka přátelé com
Roztomilé a návykové
Je to frustrující 😢😧
Pěkný
můj syn miluje tuto kachnu
No, to se nemění, nezáleží na tom, jak daleko jdeš
Dobře, aktualizujte a přidejte další dort a další úrovně a nějaké mini hry, prosím, prosím, s třešničkou navrchu 🙏 🍒 🌸 🌼
U mě to nefunguje. Nemohu ani na nic kliknout, abych hru spustil.
Roztomilý!!
Miluji dort miluji Sally miluji to!
Haha, ta hra mě fakt baví a je to zábava!!!!! doporučuji toto 🤩👍
hra se doslova neotevře lmfao je to jen černá obrazovka.
Je to rozkošné a jedinečné - a mnohem těžší, než to vypadá!! Myslím, že to může být ten nový chlupatý pták. Líbí se mi ta animace a ta veselá divnost nápadu
uWu
Zábavné a roztomilé 🥺🥺