------------------------------------------
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ обманює нескінченну кількість очок ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Dandara: Trials of Fear Edition 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Дуже чудова гра. Гарна графіка і я дуже люблю цю гру, використовуючи мій контролер 8bitdo SN30 Pro Plus. Таке відчуття, ніби грати в портативну гру на своєму Samsung Galaxy S10E і Dex Station через натхнення Nintendo Switch
Чудово. Чудовий саундтрек. Люблю науково-фантастичну тему.
Такими мають бути більше схожі мобільні ігри. Те, як він плавно працює з сенсорним екраном, навмисне чи просто щасливий збіг обставин, робить цю ігору однією з моїх 5 найкращих ігор на мобільних пристроях. Я хотів би, щоб усі ігри були більше подібними до цього, і подумати про інноваційні способи використання мобільних пристроїв як ігрової платформи, а не просто лутбоксу/порозумівся/дай нам більше грошей, сміття зі шкіри, яке зараз переповнено Play Store. Дякую розробникам за турботу. Ви є причиною того, що ігри все ще веселі!
Управління в цій грі неможливе.
Чудова, весела гра, яка виглядає красиво! Шкода, що розробники не додали підтримку області вирізу на екрані. Тепер мені доводиться грати з величезною чорною смугою через крихітний отвір камери
Геніальна гра!! Справді чудовий геймплей
Дуже хороша гра з дійсно акуратною концепцією.
Гра була хороша на деякий час, але вона просто стала занадто складною. Потрапив у чотири ворожі цикли, коли потрапив під удари снарядів і ворогів, яких не можна було знищити. Я вважаю, що насолода в деяких з них є важкою, але це надто складно з потрібним типом руху. Я не можу стріляти досить швидко, час зарядки був обурений. Можливо, краще з контролером.
Дивовижний. Найкраща мобільна гра, в яку я грав.
Чудовий звуковий дизайн, нова механіка та чудові ілюстрації
У цій грі є неприємні елементи керування, якщо у вас немає контролера. є ще більша неприємність. Я видалив гру, коли не міг звільнити кімнату. у нього немає функції збереження в хмарі. це недешева гра, розчаровує елементи керування, відносно великий розмір, і ви втратите весь прогрес, якщо ви видалите. тому, якщо вас дратує ігровий процес, ви застрягли в грі та споживаєте ресурси телефону, або вам доведеться перезапустити гру. 2 зірки, оскільки це хороша гра з використанням контролера.
Dandara: Trials of Fear Edition Περιπέτεια qdkParece um bom game, mas os controles não conversaram comigo.
ідеальний
Чудова гра, але мій геймпад не працює, оскільки щось робить лише кнопка «Пуск». Було б чудово, якби ви могли переназначити кнопки.
Це, мабуть, найкраща гра в магазині додатків (можливо, пов’язана з Kingdom New Lands). Dandara — гарна гра. Це вже коштувало грошей до великого оновлення контенту; додатковий вміст просто Rawfury балує нас. Ідеальна оцінка 5/7!
чудова гра
Яка дивовижна гра! Чудовий піксельний арт, плавна анімація, OST, чарівна історія; плавне та швидке управління. Люблю їзду..
Ця гра геніальна, і мені завжди весело в ній
Dandara зламав мою залежність від COD Mobile! Єдине, чого не вистачає, це хмарне збереження, щоб я міг грати на різних пристроях.
Вам потрібен контролер, щоб правильно насолоджуватися цією грою! Сенсорне керування в цій грі чудове, але дуже важко працювати з сенсорним керуванням. Механіка переміщення спочатку дуже дивна, але як тільки ви звикнете до неї, це чудово! Завжди приємно бачити ігри, які ризикують із різними механіками. До речі... Фінальний бос ДУЖЕ важкий у порівнянні з іншими босами! Я думаю, що це потребує трохи перебалансування!
Це до біса хороша гра, зіпсована поганим керуванням. Якби стандартна пожежна механіка завантажувалася швидше замість того, щоб витрачати півсекунди на активацію, якби здатність запуску дозволяла б подальше розміщення і якщо б звичайний постріл йшов далі, це було б ідеально.Я не впевнений, що це навмисні проекти, створені для того, щоб створити виклик, але вони викликають розчарування, перешкоджають прогресу та обмежують те, що має бути приємним. Це лише гра, ви можете дозволити це, і це все ще важко.
Dandara: Trials of Fear Edition სათავგადასავლო fbuЕлементи керування були точно налаштовані на трійник. Метод керування подвійним джойстиком є інтуїтивно зрозумілим, оскільки він простий у використанні, забезпечуючи рівень точності, який відсутній у більшості мобільних ігор. Крім того, музика в грі є феноменальною, мені дуже подобається атмосфера таємниці, яку вона створює, коли ви стрибаєте зі стіни на стіну.
Приємної роботи з платформами та особливою справою. Тривалість довго — це чудова карта, щоб досліджувати міру, яку ви отримуєте дев’ять здібностей. Югабілітат з платформою класичний. Якщо у вас є контролер bluetooth millor.
Сенсаційний
У цій грі дуже просто стрибати й захищатися, а рухатися вперед по історії — це дійсно круто й захоплююче. Подобається простота і геймплей. Ретро стиль...
Що я можу сказати?10/10
Не тільки графіка, а й знання та ігровий процес створені чудово.
ця гра абсолютно фантастична, але є затримка звуку, коли я підключаю свої навушники Galaxy, і коли я переходжу до іншої програми, все чудово, чи є якісь виправлення?
Не працює геймпад Moto mods. Будь ласка, виправте це.
контроль жахливий.
Braindom 2: Quem mente? Quebra Cabeças divertidos. Palavras iptnпривіт, у мене є xperia z5 android 7.1, і гра аварійно завершується після закриття гри. Ще одна річ, коли відкрита статистика Unity сторінка не закривається, навіть натискаючи назад, внизу. tnx для будь-якої розробки гри.
Ви повинні додати значок гравця на карту, щоб точно знати, де ви знаходитесь, а також виконати квести або скільки метрів від того, що ви маєте бути від того, де ви знаходитесь
Dandara: Trials of Fear Edition სათავგადასავლო fbuСамоцвіт. Хоча іноді це може бути занадто складно. Гра неймовірна. Бездоганне мистецтво та звук, прогрес відчувається в хорошому темпі, і ви отримуєте гарну історію, яку легко слідувати, але все одно приємно. Швидкі дії та прийняття рішень. Безперечно, одна з найкращих ігор, які я коли-небудь грав на телефоні. Насолоджувався кожною хвилиною.Гра, яка справді заслуговує на більше уваги з боку ігрової спільноти.
Надихаюча казкова гра з чудовим керуванням і зручними діями.
Хороша гра, якщо ви любите дослідження та головоломки. Хоча з контролером ця гра буде легше.
Контролер не працює
Чудова гра метроідванія.
дуже сподобалося
Фантастична гра Metroidvania з унікальним ігровим процесом і чудовою графікою. Це трохи недовго, але враховуючи ціну на мобільному пристрої та якість гри, я б сказав, що це на 100% того варте, особливо з новим вмістом, доданим безкоштовно, який дійсно покращує враження. Чудово працює з контролером на Chromebook (Pixelbook Go).
Чудова гра ! Сповнений сюрпризів і захоплюючої історії
Блискуча гра в стилі метрованія!!
AAA ПЛАТФОРМЕР НА МОБІЛЬНИХ! Мені здається, що багато розробників приглушують свої ігри для мобільних пристроїв. Але DANDARA дійсно впроваджує інновації та показує, що ви можете мати так само чудові ігри на телефоні. Це зіркова гра! Мобільна схема управління блискуча. Гра вимагає від вас швидкої реакції. Це складно. Рівні розширені. 8-бітовий твір красивий і вражаючий. А історія, про яку йдеться, поетична. Я справді вражений! Дякуємо команді, яка це зробила! Ви дивовижні!